O nama

FINA Nekretnine Real Estate Agency je specijalizovano preduzeće za promet nepokretnosti, osnovano 2013.godine , stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga pri prometu nepokretnosti, kao i povezivanje partnera kod zajedničkog ulaganja.

To predstavlja skup savesnih i stručnih radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Pod tim podrazumevamo:
  • Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina
  • Procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti jeste egzaktna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu
  • Prezentovanje aktuelnih nekretnina
  • Oglašavanje u različitim medijima; dnevna i nedeljna štampa, specijalizovani oglasnici, TV, internet
  • Razgledanje nepokretnosti na terenu
  • Pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje
  • Kontrola pravovaljanosti dokumentacije nepokretnosti
  • Pripremu I kompletiranje dokumentacije za overu kod nadležnog Javnog beležnika
  • Saradnja sa poslovnim bankama.
Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja, svakako je i saradnja sa poslovnim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge oblike kredita. Poslovni imidž naše kuće je atraktivna prezentacija uz obimno reklamiranje u svim relevantnim časopisima kao i svakodnevno ažurna internet prezentacija naše agencije na adresi www.finanekretnine.com, koja objedinjuje ponudu za tržište nekretnina Srbije,Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Sa rastućim značajem integrisanih marketing komunikacija, trudimo se da držimo korak, konstantno unapređujući svoje predstavljanje na internetu.

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nekretninu.

Ime i prezime osnivača: Mustafa Kuhinja
Poslovno ime: Fina nekretnine Real Estate Agency
Delatnost 6831: Delatnost agencija za nekretnine
Sedište: Prijepolje,Vladimira Perića -Valtera 76 a
Matični broj: 20938005
Pib: 108136918
Datum registracije: 26.06.2013
Registar privrednih subjekata: Broj BD 70641/2013
Upisan u registar posrednika: 023 08.05.2015.
Tekući račun: 265-3090310000278-32
Web adresa: www.finanekretnine.com
Br. Tel: 033.714.544
E-mail: office@finanekretnine.com