Broj pregleda: 772

Prodaje se građevinsko zemljište 1224 m2, Krajiških brigada,Prijepolje

ID: 607-1

Građevinsko zemljište, prodaja


54.000,00 € 

53.000,00 €

Grad:Prijepolje

Šira lokacija:Prijepolje

Ulica:Krajiških brigada

Cena/m²:43,30 €

Površina:1.224,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):50


Preporuka! 

U prilici smo ponuditi  zemljište u građevinskom području idealno za izgradnju porodično stambene zgrade u mirnom okruženju. Ovo zemljište površine 1224 m2 je pravougaomog oblika širine 12 m i dužine 75 m, smešteno u Prijepolju, potesu Krajiških brigada, Kolovrat, nudi sve što je potrebno za kreiranje modernog i udobnog radnog prostora.

Pozicionirano na izuzetnoj lokaciji, zemljište je uz lokalni puta koji vodi ka Seljašnici, što omogućava jednostavan pristup i udobnost . Poseduje dva prilaza, čime se olakšava planiranje i izgradnja.

Ono što ovu lokaciju čini još primamljivijom jeste činjenica da je u skladu sa informacijom o lokaciji predviđena za privređivanje-radna zona, osnovna namena: radna zona, srednja preduzeća, preateće namerne: uslužna delatnost, komunalna delatnost ,sport i rekreacija, mala preduzeča i sl.

U skladu sa urbanističkim smernicama i informaciji o lokaciji, možete ostvariti svoju viziju ima, uzimajući u obzir sledeće karakteristike:

 • Indeks zauzetosti: Maksimalni indeks zauzetosti od 50% omogućava optimalno iskorišćenje prostora, ostavljajući dovoljno mesta za prostrano dvorište ili dodatne sadržaje.

 • Podrumska etaža: Za one koji žele dodatni prostor, indeks zauzetosti podrumske etaže max 70% .

 • Visina objekta: Sa dozvoljenom visinom od 15,0 metara do kote venca i 20,0 metara do kote slemena, imate priliku da projektujete objekat koji će se savršeno uklopiti u okolinu i pružiti impresivan pogled.

 • Spratnost:  spratnost  se prilagođava delatnosti , a max P+2 na aneksnom delu do ulice.

Uzimajući u obzir sve ove faktore, ovo zemljište predstavlja pravu vrednost i investiciju u budućnost. Blizina puta i potencijal za izgradnju radnog prostora pružaju sjajne mogućnosti , dok urbanističke smernice osiguravaju da vaša vizija bude ostvarena na najbolji mogući način.

Cena NIJE FIKSNA.

 

  Dozvole

  , Vlasnički list

Opis nekretnine

 • Pogled na reku
 • Prilaz - asfaltirani
 • Prilaz - makadam
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine