Broj pregleda: 1383

Prodaje se građevinsko zemljište 777 m2, Velika župa, Prijepolje

ID: 580-1

Građevinsko zemljište, prodaja


 

37.500,00 €

Grad:Prijepolje

Šira lokacija:Vinicka

Ulica:Velika župa

Cena/m²:48,26 €

Površina:777,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):50


U prilici smo ponuditi građevinsko  zemljište po kulturi njiva 2.klase   površine 777 m2 koje se nalazi u Prijepolju, potes Ćubići-Velika župa, udaljeno oko 50 m od magistralnog puta E 763 .

Građevinsko zemljište je pravougaonog oblika, nalazi se na mirnoj lokaciji .

Ono što ovu lokaciju čini interesantnom jeste činjenica da je pogodna za izgradnju porodično stambenih objekata.

U skladu sa urbanističkim smernicama, možete ostvariti svoju viziju izgradnje idealnog doma, uzimajući u obzir sledeće karakteristike:

 • Indeks zauzetosti: Maksimalni indeks zauzetosti od 50% omogućava optimalno iskorišćenje prostora, ostavljajući dovoljno mesta za prostrano dvorište, vrt ili dodatne sadržaje.

 • Podrumska etaža: Za one koji žele dodatni prostor, indeks zauzetosti podrumske etaže od 70% pruža mogućnost za izgradnju funkcionalnog podrumskog prostora.

 • Visina objekta: Sa dozvoljenom visinom od 15,0 metara do kote venca i 20,0 metara do kote slemena, imate priliku da projektujete objekat koji će se savršeno uklopiti u okolinu i pružiti impresivan pogled.

 • Spratnost: Maksimalna spratnost od prizemlja plus dva dodatna sprata omogućava raznovrsne opcije za organizaciju stambenih jedinica i prostora za udoban život.

Uzimajući u obzir sve ove faktore, ovo zemljište predstavlja investiciju u budućnost.

Blizina puta i potencijal za izgradnju modernog stambenog prostora pružaju sjajne mogućnosti za udoban život i mirnu sredinu, dok urbanističke smernice osiguravaju da vaša vizija bude ostvarena na najbolji mogući način.

  Dozvole

  , Vlasnički list

Opis nekretnine

 • Miran kraj
 • Spratnost izgradnje:
  P+2
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna