Broj pregleda: 646

Prodaje se građevinsko zemljište 2366 m2, Krajiških brigada,Prijepolje

ID: 577-1
Rezervisano

Građevinsko zemljište, prodaja


41.800,00 € 

39.800,00 €

Grad:Prijepolje

Šira lokacija:Kolovrat

Ulica:Krajiških brigada

Cena/m²:16,82 €

Površina:2.366,00 m²

Koeficijent izgradivosti (%):50


Preporuka! 

U prilici smo ponuditi građevinsko zemljište idealno za izgradnju porodično stambene zgrade u mirnom okruženju. Ovo prelepo zemljište površine 2366 m2, smešteno u Prijepolju, potesu Krajiških brigada, Kolovrat, nudi sve što je potrebno za kreiranje modernog i udobnog stambenog prostora.

Pozicionirano na izuzetnoj lokaciji, zemljište je neposredno blizu lokalnog puta koji vodi ka Seljašnici, što omogućava jednostavan pristup i udobnost za buduće stanovnike. Zemljište je pravougaonog oblika i poseduje dva asfaltna prilaza, čime se olakšava planiranje i izgradnja.

Ono što ovu lokaciju čini još primamljivijom jeste činjenica da je pogodna za izgradnju porodično stambenih objekata. U skladu sa urbanističkim smernicama i informaciji o lokaciji, možete ostvariti svoju viziju idealnog doma, uzimajući u obzir sledeće karakteristike:

 • Indeks zauzetosti: Maksimalni indeks zauzetosti od 50% omogućava optimalno iskorišćenje prostora, ostavljajući dovoljno mesta za prostrano dvorište, vrt ili dodatne sadržaje.

 • Podrumska etaža: Za one koji žele dodatni prostor, indeks zauzetosti podrumske etaže od 70% pruža mogućnost za izgradnju funkcionalnog podrumskog prostora.

 • Visina objekta: Sa dozvoljenom visinom od 15,0 metara do kote venca i 20,0 metara do kote slemena, imate priliku da projektujete objekat koji će se savršeno uklopiti u okolinu i pružiti impresivan pogled.

 • Spratnost: Maksimalna spratnost od prizemlja plus dva dodatna sprata omogućava raznovrsne opcije za organizaciju stambenih jedinica i prostora za udoban život.

Uzimajući u obzir sve ove faktore, ovo zemljište predstavlja pravu vrednost i investiciju u budućnost. Blizina puta i potencijal za izgradnju modernog stambenog prostora pružaju sjajne mogućnosti za udoban život i mirnu sredinu, dok urbanističke smernice osiguravaju da vaša vizija bude ostvarena na najbolji mogući način.

 

 

 

 

 

 

 

  Dozvole

  , Vlasnički list

Opis nekretnine

 • Blizina rijeke
 • Miran kraj
 • Prilaz - asfaltirani
 • Spratnost izgradnje:
  P+2
 • Pristup nekretnini:
  Auto, Kamion

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna