Reg.br.:023

Broj pregleda: 796

Prodaje se zemljište, 57,87 ari,Kokin Brod,Zlatarsko jezero

ID: 163-1

odmaralište, prodaja


22.000,00 € 

19.000,00 €

Grad:Nova Varoš

Šira lokacija:Nova Varoš

Cena/m²:3,28 €

Površina:5.787,00 m²

Površina parcele:57.87 a


U prilici smo ponuditi, poljoprivredno zemljište-plac za izgradnju vikendica, površine  57,87 ari, pravilnog oblika, koje se nalazi ispod brane Zlatarskog jezera, Kokin Brod, na lokaciji gde je dozvoljena gradnja, a u neposrednoj blizini vikend naselja.

Kokin Brod nalazi se na nadmorskoj visini od 849 m. U varošici koja ima oko 200-350 stanovnika i sastoji se iz donje i gornje kolonije.

Kokin Brod je i ime za branu na veštačkom Zlatarskom jezeru, izgrađenoj 60ih godina dvadestetog veka. Jezero je dugačko oko 25 km, a duboko oko 80 m.

Kokin Brod se nalazi na idealnom ravničarskom mestu, na gotovo pola puta između Zlatibora i Zlatara ušuškanom između brda sa jedne i Zlatarskog jezera sa druge strane kog nadleću nebeski čuvari Beloglavi supovi.

Kokin Brod poseduje izuzetan turistički potencijal zbog svog geografskog položaja tj. svog pomenutog okruženja i idealan je za odmor.

Mesto u kojem je pre više od pola veka pregrađen Uvac, sredokraća puta od Beograda za južni Jadran i raskrsnica puteva koji od magistrale vode za Priboj i preko Murtenice za Ivanjicu predstavlja novu oaza na turističkoj mapi Zapadne Srbije.

Kokin Brod je jedno od najlepših naseljenih mesta u Srbiji, a sakupljena reka Uvac kod Kokinog Broda najveće vodeno ogledalo na Zlatarskom jezeru koje je prava oaza vikendaša i kampera koji uživaju u čarima Kokinog Broda i Zlatarskog jezera.

Pogodno za izgradnju vikend naselja, etno sela ili pak objekata u funkciji turizma u skladu sa Prostornim planom opštine Nova Varoš (“ Službeni list opštine Nova Varoš” broj 1/2012).

Cena nije fiksna.

Preporuka.

    Dozvole

    , Lokacijska dozvola , Vlasnički list

Opis nekretnine

  • Pristup nekretnini:
    Auto, Kamion, Kombi
  • Osnovna infrastruktura:
    Struja, Vodovod

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine